Főoldal

Tisztelt Látogató!

Cégünk, az AKVAWELL KFT. Magyarországon még újdonságnak számító vízkezelési rendszereket forgalmaz. Célunk, hogy ezek a technológiák elterjedjenek, és minél szélesebb körben lehetőséget teremtsenek az alternatív vízellátási megoldások terén.

A csapadék- és szürkevíz hasznosító rendszerekkel ingatlanonként akár 40-70% ivóvíz megtakarítás is elérhető, a fenntartási és üzemeltetési költségek, valamint a környezeti terhelés jelentősen csökkenthetők.

A berendezések teljes üzembiztonsággal alkalmazhatók. Alkalmazásuk egyaránt lehetséges családi- és társasházak, nagy és ipari létesítmények (iskolák, szállodák, gyártó és üzemcsarnokok, raktárak) esetében.

Ha érdeklődik a rendszerek iránt, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!

Minden igényre igyekszünk megoldást találni.

E-mail: akvawell@mediacenter.hu

Működő szürkevíz hasznosító berendezés megtekinthető telephelyünkön

 

AKVAWELL KFT Szürkevíz hasznosító bemutató rendszer 082

 

 

 

A szennyvíztisztító, szürkevíz- és csapadékhasznosító berendezések, eljárások lényege, hogy az adott helyen keletkező, vagy fellelhető vízmennyiséget helyben tartsák. Vagyis a terület vízgazdálkodását úgy támogassák, hogy a lehető legkevesebb külső forrásból származó vizet kelljen vásárolni (vízdíj) vételezni (fúrott kút) vagy a közcsatorna hálózatba vezetni (csatornadíj).

Az általunk forgalmazott technológiák minimális környezeti terhelés mellett energiatakarékosan, ezáltal gazdaságosan és korszerű technológiák alkalmazásával valósítják meg a vizek különböző célokra való felhasználását vagy újrahasznosítását.

A beruházások megvalósításához, a berendezések megvásárlásához az európai uniós fejlesztési program keretén belül pályázati források elérhetők.

 

CSAPADÉKVÍZ HASZNOSÍTÁS

Csapadékvíz hasznosítás

 

SZÜRKEVÍZ HASZNOSÍTÁS

 

Szürkevíz hasznosítás

SZENNYVÍZTISZTÍTÁS

 

Szennyvíztisztítás

Kommunális szennyvíztisztítás

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Igény esetén teljes körű segítséget nyújtunk a tervezéstől a kivitelezésig.